Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws van BO

Stichting Bo Viert Feest

Nieuwsoverzicht

Lees meer over de actualiteiten van Stichting BO viert FEEST.

Wil jij een spreekbeurt houden over BO viert FEEST? Dan helpen we je graag!
Vandaag heeft Tanja een leuke workshop gegeven aan de groep 3/4 van de Patrimoniumschool. En dit is het resultaat; een prachtige vlaggenlijn!!
Vandaag met de grabbelton op het schoolhockeytoernooi bij VMHC Spitsbergen gestaan en daarmee €173,70 opgehaald voor de stichting. Fem en Ivan bedankt voor de hulp. Jullie zijn toppers!!!
Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers met een groot hart voor kinderen! Vind jij ook dat ieder kind een feestje verdient? Wil jij je inzetten om dit voor basisschool kinderen in de regio Veenendaal, Rhenen en Renswoude waar te maken?
De afgelopen maanden hebben we samen met EF2 hard gewerkt aan het bouwen van onze nieuwe website. We zijn erg trots op het resultaat!  We willen EF2 bedanken voor al het werk en hopen nog lang met jullie samen te werken. 
Dankzij Axent Reclame komt onze nieuwe huisstijl helemaal tot leven! Van bedrukkingen op onze polo's, stickers op de verjaardagsboxen, rolbanners bij evenementen tot sponsordoeken. We zijn jullie heel dankbaar!!!
I.v.m. de zomervakantie reiken we in de maand juli geen verjaardagsboxen uit! Alle aanvragen worden wel behandeld. Eind augustus kunnen deze verjaardagsboxen worden opgehaald. Namens alle vrijwilligers van BO een hele fijne vakantie gewenst!!
Afgelopen zaterdag en zondag was stichting BO viert FEEST te vinden bij VMHC Spitsbergen. Tijdens het PEP-toernooi en het D-toernooi stonden we daar met onze welbekende grabbelton. En het was weer een enorm succes!! Zeker toen er op zondag ook nog waterpistolen werden aangeboden. We hebben een mooie 373 euro opgehaald en daar zijn we heel dankbaar voor! VMHC Spitsbergen en in het bijzonder Teus Nieboer bedankt!!
Achter de schermen hebben we samen met Okkerreclame hard gewerkt aan onze nieuwe huisstijl. Een prachtig project wat ondanks de beperkte tijd echt perfect is gelopen. We zijn erg dankbaar voor alle tijd en energie die jullie hierin hebben gestoken en het prachtige resultaat!
Afgelopen zaterdag was het dan zover! Stichting BO viert FEEST vierde haar 10-jarig jubileum op het Stadsstrand in Veenendaal. Samen met de burgemeesters en kinderburgemeesters uit Veenendaal, Rhenen en Renswoude werd het nieuwe logo onthult.
Stichting BO viert FEEST bestaat 10 jaar! Om dit te vieren hebben we BO in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe BO is een vrolijk en nieuwsgierig vosje dat allemaal leuke avonturen beleeft.
Jarig zijn is niet voor ieder kind een feest. In sommige gezinnen ontbreken de financiële middelen voor een cadeautje, traktaties en een kinderfeestje. Dat is niet eerlijk, vond een aantal moeders die elkaar ruim tien jaar geleden spraken op het schoolplein.
Wat heb jij deze zomer gedaan? Is een veelgehoorde vraag als de scholen weer van start gaan. Dan wil je iets tofs te vertellen hebben. Want ieder kind wil en verdient een leuke zomer!
De Burgemeester van de Gemeente Rhenen Hans van der Pas heeft recentelijk samen met de kinderburgemeester Nora een bezoek bij gebracht bij Box Inn Veenendaal, waar onze voorraad voor de kinderfeestjes staat gestald.
Sinds de start van 2023 hebben we Sonja’s kinderkookfeestjes aangeboden door Rozemarijn Voedingscoach uit Rhenen mogen toevoegen aan ons lijstje van feestlocaties in Rhenen.
In een prachtige bosrijke omgeving kan er gebruik gemaakt worden van een van de speurtochten, er kan gespeeld worden in de binnen- en buitenspeeltuin en mocht de tempartuur hoger zijn dan 20 graden dan mag er ook gebruik gemaakt worden van het waterspraypark.
Gisteren is Martin van Van Sloten Sport een Goede Vriend geworden van Stichting BO viert FEEST. Heel hartelijk dank hiervoor!
Gisteravond hebben we het mooie bedrag van 2500,00 euro in ontvangst mogen nemen tijdens de Veense kampioenschappen. Met dit mooie bedrag kunnen we weer 33 kinderen blij maken met een verjaardagsbox. Met dank aan tpvspitsbergen, vtcveenendaal, tvveenendaalwest, #ieder kind verdient een feestje
Afgelopen week was ik op bezoek bij Joanne en Joëlle Verschuren. Moeder en dochter die samen het leuke tassenmerk @chalrose hebben....
Vanmorgen mochten we Sanny Brunekreeft, Margreta Riemens en Willem van Braak, van de Christenunie Veenendaal ontvangen en vertellen over...
Carbogen Amcis schenkt 2500 euro aan Stichting BO viert FEEST. Na een leuk gesprek met Annette Franken en Janneke Schoeman...
Woensdag 11 mei was het dan zover; De prijsuitreiking van de kleurwedstrijd van Stichting BO viert FEEST! Eind april hebben alle...
Deze prachtige cadeaus kregen we van Daltonschool Elst. Dankjulliewel! Deze cadeaus komen op een hele goede plek terecht.
En dat feest kan gevierd worden, dankzij alle mensen die zich vrijwillig inzetten of de afgelopen jaren ingezet hebben voor onze stichting...
Nu de bibliotheek gesloten is, brengen we alle verjaardagsboxen bij de kinderen thuis. Bepakt en bezakt stapte onze Marja vandaag op...
De ScanCoveryTrial gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. Tijdens deze week rijden de teams ruim 7.000...