Wie zijn wij

Wij vinden dat ieder kind recht heeft op een verjaardagsfeestje. Dat was het uitgangspunt toen we onze stichting in juni 2013 oprichtten.

BO, de naamgever van de stichting, is een fictief figuur die de hoofdrol speelt in een reeks kinderverhalen. BO is een vrolijk en nieuwsgierig nijlpaardje dat samen met zijn vriendjes allemaal leuke avonturen beleeft. Een karakter waarmee de jarige job zich gemakkelijk kan identificeren. 

 

BO viert FEEST kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Momenteel bestaat het team uit:

 

De functie van voorzitter is vacant. De voorzitter is verantwoordelijk voor de contacten met de commerciële organisaties en een van de sleutelfiguren in de promotie en verdere uitrol van de stichting.

 

 

Miriam Bijleveld is secretaris en zorgt dat elke vergadering wordt vastgelegd in de notulen. 

 
Gerard Heuvelman is als penningmeester verantwoordelijk voor de financiële aangelegenheden. Gerard is een echte ondernemer, die zijn grote netwerk regelmatig inzet ten gunste van de stichting.

 

 

 
Karin van Hensbergen is feestcoördinator en zorgt dat alle binnenkomende mails en aanvragen worden behandeld. Ook onderhoud Karin contacten met de feestlocaties.

 

 
Marja van Waveren is verantwoordelijk voor het vullen en uitgeven van de verjaardagsboxen. Deze boxen worden maandelijks uitgereikt in de bibliotheek in Veenendaal. 
 

 

Jeanet van Grootveld zorgt ervoor dat administratief alles wordt gedocumenteerd, zij zorgt voor de afhandeling van de contracten.

 

 
Tenny Fondse zorgt voor het bedenken en uitwerken van commerciële uitingen, updaten van de website, het aanmaken van nieuwberichten en het bijwerken van onze social media kanalen.
 

 
Renate den Hartog is verantwoordelijk voor alle contacten met hulpinstanties en commerciële organisaties in Rhenen en omstreken.
   
 
 
Je kunt ons helpen!

Direct doneren