Stichting BO viert FEEST

Jarig zijn is NIET voor ieder kind een feest....

Hieperdepiep, hoera! Uw zoon of dochter is bijna jarig! Is de jarige tussen de 5 en 12 jaar? En heeft u niet de financiële middelen voor een kinderfeestje? Dan kunt via onderstaande button een verjaardagsbox aanvragen. In deze box zit vanalles om van de verjaardag een leuk feest te maken. Thuis met taart en slingers, op school trakteren en natuurlijk een kinderfeestje!

Direct verjaardagsbox aanvragen

Wist u dat er in Veenendaal meer dan 1700 kinderen opgroeien in gezinnen die onder de armoedegrens leven?
Stichting BO viert FEEST zamelt geld in waarmee verjaardagsfeestjes worden georganiseerd voor basisschoolkinderen uit gezinnen in Veenendaal die daar zelf de financiële middelen niet voor hebben. Alle hulp is daarbij welkom!

Direct doneren

Elke euro is gewenst. Daarom zijn alle giften, groot of klein, meer dan welkom. Al voor € 5,- sponsort u een verjaardag van één kind. Voor € 40,- een compleet feestje.

Over Stichting BO

Wat doet Stichting BO?

Stichting BO viert FEEST houdt zich bezig met fondsenwerving. Wij vullen verjaardagsboxen voor onze doelgroep met bonnen van lokale ondernemers. 

Lees verder

Wie zijn wij?

Wij vinden dat ieder kind recht heeft op een verjaardagsfeestje. Dat was het uitgangspunt toen we onze stichting in juni 2013 oprichtten.

BO, de naamgever van de stichting, is een fictief figuur die de hoofdrol speelt in een reeks kinderverhalen. BO is een vrolijk en nieuwsgierig nijlpaardje dat samen met zijn vriendjes allemaal leuke avonturen beleeft. Een karakter waarmee de jarige job zich gemakkelijk kan identificeren. Elke jarige mag, net als BO, maximaal zeven vriendjes en/of vriendinnetjes uitnodigen om samen zijn verjaardagsfeestje mee te vieren.

Lees verder