Stichting BO viert FEEST

Jarig zijn is NIET voor ieder kind een feest....

Ieder kind verdient een feestje!

 

Wist je dat er in Veenendaal meer dan 1700 kinderen opgroeien in gezinnen die onder de armoedegrens leven?
Stichting BO viert FEEST zamelt geld in waarmee verjaardagsfeestjes worden georganiseerd voor basisschoolkinderen uit gezinnen in Veenendaal die daar zelf de financiƫle middelen niet voor hebben. Alle hulp is daarbij welkom!

Hieperdepiep, hoera! Uw zoon of dochter is bijna jarig! Is de jarige tussen de 5 en 12 jaar en zit hij/zij op de basisschool? Heeft u niet de financiĆ«le middelen voor een kinderfeestje? Dan kunt via onderstaande button een verjaardagsbox aanvragen. In deze box zit vanalles om van de verjaardag een leuk feest te maken. Thuis met taart en slingers, op school trakteren en natuurlijk een kinderfeestje!

Direct verjaardagsbox aanvragen

Om zoveel mogelijk kinderen een feestje te kunnen aanbieden, is alle hulp welkom. Van zowel bedrijven als particulieren. Stichting BO viert FEEST is volledig afhankelijk van sponsoring en giften. 

Word ook vriend van Bo en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of doneer direct via onderstaande button.  

Direct doneren

Tot nu toe hebben we al meer dan 600 verjaardagsboxen uitgereikt!

Over Stichting BO

Wat doen wij

Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen uit arme gezinnen een gratis verjaardagsfeest aan te bieden. Het is voor deze kinderen sociaal maatschappelijk gezien namelijk heel erg belangrijk om hun verjaardag te vieren!  Door het aanbieden van verjaardagsboxen zorgen we dat de kinderen een feest krijgen, zoals ieder ander dat ook zou geven. De feestjes kunnen worden gehouden op verschillende feestlocaties, afhankelijk van de leeftijd van de jarige. De kinderfeestjes worden volledig gefinancierd door giften van particulieren en sponsoren.

Lees verder

Wie zijn wij?

Wij vinden dat ieder kind recht heeft op een verjaardagsfeestje. Dat was het uitgangspunt toen we onze stichting in juni 2013 oprichtten.

BO, de naamgever van de stichting, is een fictief figuur die de hoofdrol speelt in een reeks kinderverhalen. BO is een vrolijk en nieuwsgierig nijlpaardje dat samen met zijn vriendjes allemaal leuke avonturen beleeft. Een karakter waarmee de jarige job zich gemakkelijk kan identificeren. Elke jarige mag, net als BO, maximaal vijf vriendjes en/of vriendinnetjes uitnodigen om samen zijn verjaardagsfeestje mee te vieren.

Lees verder